nlc.hu
Aktuális

Megtalálták a Tiszában elmerült 11 éves kislány holttestét

Megtalálták a Tiszában elmerült 11 éves kislány holttestét

A testvérpár múlt pénteken sodorta el a folyó, de csak egyiküket tudták kimenteni.
Komp közlekedik a Tiszán Tiszamogyorós és Lónya között 2015. március 10-én

Megtalálták a Tiszában elmerült 11 éves kislány holttestét a folyó tuzséri szakaszán – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. 

Sajtóinformációkat megerősítve Gál Attila azt mondta, múlt pénteken egy testvérpár merült el a Tiszában, a 11 éves kislány testvérét még időben megtalálták, így segíteni tudtak rajta. Hozzátette, a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja az ügyet.

A Friss Média regionális online magazin információi szerint egy tizenegy és egy kilencéves kislány egy rokonukkal közösen ment el a Tisza benki szakaszához, amely kifejezetten veszélyes rész, mert a folyó mélysége a 25 métert is elérheti.

Az online magazin szerint

a két lány nem tudott úszni, csak bokáig akart a vízbe menni, azonban a hirtelen merülő folyó elsodorta őket.

A kilencéves gyermeket a tiszamogyorósi komp melletti kemping tulajdonosa mentette ki a vízből, viszont az idősebbik lányt már nem látta a folyóban. A férfit a záhonyi rendőrség értesítette a balesetről, aki azonnal csónakba ült, hogy megkeresse a lányokat.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: MTI/Balázs Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top