Aktuális

Okos megoldások, amikkel ügyesebben menedzselhetjük a konyhánkat is

Ha minden igyekezetünk ellenére rendszeresen dobálunk ki romlott termékeket a hűtőnkből, ezek az új funkciók garantáltan a segítségünkre lesznek.


Okos megoldások, amikkel ügyesebben menedzselhetjük a konyhánkat is
Ételmentő technológiák

Mivel a hűtő hőmérsékletingadozása az ételek romlásának egyik legfőbb okozója, már olyan készülékek – például az LG LINEARCooling™ technológiával ellátott eszközei –, is kaphatók, amelyekben normál használat mellett garantált a 0,5 C° alatti változás1. Ezen túl extra védelmet jelentenek a speciális rekeszek, fiókok: ilyen például a FreshBalancer™, amelynek páratartalmát ahhoz mérten állíthatjuk be, hogy zöldség vagy gyümölcs kapott benne helyet. A FreshConverter™ fiók esetében pedig a hőmérsékletet adhatjuk meg az alapján, hogy húst, halat vagy zöldséget szeretnénk néhány napig frissen tárolni benne. Hasonlóan hasznos funkció a DoorCooling+™ is, amely külön hideg levegőt juttat az ajtó rekeszeibe, ezzel gyorsan lehűtve a termékeket a bevásárlás után.

Okos megoldások, amikkel ügyesebben menedzselhetjük a konyhánkat is
Hulladékmentesen, egészségesen

Örökre búcsút inthetünk a palackozott ásványvizeknek – azaz jelentős hulladékmennyiségnek és zavaró tényezőnek –, ha víz- és jégadagolós készüléket választunk. A baktériummentes, egészséges vízfogyasztást az egyes Side-by-Side és négyajtós LG hűtőkben már elérhető UVNano technológia2 külön segíti: ez a megoldás ultraibolya fénnyel semlegesíti a vízadagolón esetlegesen megtelepedő kórokozókat, így mindig tiszta és friss vizet ihatunk anélkül, hogy aggódnunk kellene a kifolyónyílás gyakori tisztításán.

Okos megoldások, amikkel ügyesebben menedzselhetjük a konyhánkat is
Okos funkciók

Az LG legújabb hűtői számos okos funkcióval és extra szolgáltatással is hozzájárulnak konyhánk kényelmesebb menedzseléséhez. A wifi-funkciós hűtők hőmérsékletét például a mobilunkról is ellenőrizhetjük, de ha véletlenül nyitva hagytuk az ajtót, és emiatt kiszökik a hideg levegő, akkor is rögtön értesítést kapunk. Ha szeretnénk elkerülni az ajtó kinyitásakor tapasztalható hideglevegő- és energiaveszteséget, válaszhatunk ún. InstaView készüléket, amelynek üvegajtajára kettőt koppintva a zárt hűtőbe is benézhetünk.

Okos megoldások, amikkel ügyesebben menedzselhetjük a konyhánkat is
A legújabb hűtőszekrények teljes kínálata és a további hasznos funkciók
az LG weboldalán érhetőek el.

1UL-teszteredmények alapján, melynek során az LG saját mérési módszerét használva vizsgálták a hűtőrészen belül a csúcsértékek közötti hőmérséklet-ingadozást az alulfagyasztós LGE GBB72NSDFN(±0.5℃), a French Door GF-L570PL(±0.5℃), a Side by Side J811NS35(±0.5℃), a Felülfagyasztós B607S(±0.5℃) és a Felülfagyasztós B606S(±1.0℃) modellek esetén.
2Az UVnano (funkció neve: Self Care) hatását a TÜV Rheinland laboratóriumi tesztekkel értékelte, belső vizsgálati módszerekkel mérve az E. coli, a S. aureus és a P. aeruginosa csökkenését azon desztillált vízmintákban, melyeket összesen 24 óra normál háztartási használat után óránként ismételve vettek az UV-LED 10 percnyi működését követően.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top