Aktuális

Mennyei túrógombóc, ahogy Széll Tamás csinálja!

Széll Tamás a Lidl Michelin-csillagos séfje ismeri a titkot. Tudja, hogy a legjobb ételekhez friss és kiváló minőségű alapanyagokra van szükség, amelyeket a Lidl polcain mindig megtalálhatunk.

Te is válassz saját márkás terméket a legjobb receptekhez!

A Lidl kiemelt figyelmet fordít a vásárlói igényeinek maximális kiszolgálására, ezért a kiváló ár-érték arány mellett, a széles termékkínálat és a magas minőség jellemzi a termékeit.
A termékpaletta „gerincét” a saját márkás termékei alkotják, amelyek közös jellemzője, hogy a Lidl-hálózat számára készülnek, és csak a Lidl üzletekben kerülnek forgalomba. Az áruházlánc kifejezetten büszke saját márkás kínálatára, hiszen a termékek minőségét mi sem támasztja alá jobban, mint az elégedett és visszatérő vásárlók, és persze a számos szakmai díj.

Ha tejtermék, akkor Pilos!

Az első üzletek nyitásakor fedeztem fel a Pilos tejtermékeit. Bár akkor még ismeretlen volt számomra ez a márkanév, egészen gyorsan „összebarátkoztunk”. Az elmúlt évek alatt a Pilos, mint a Lidl egyik legrégebbi és legnépszerűbb saját márkás termékcsaládja elérte, hogy számos magyar háziasszony hűtőjében ott lapul.

Ez a termékcsalád kiváló minőségével és nagyon kedvező áraival vívta ki magának azt a helyet, hogy mára a Lidl teljes tej és tejtermék szortimentjének közel a felét teheti ki.
A Pilos név egyet jelent friss tejjel, a lágy túróval, a krémes tejföllel, a zamatos joghurtokkal, a minőségi vajjal… hiszen a több mint 80 árucikk között a tejek, vaj, margarin, túró, kefir, tejföl, joghurtok, kakaós italok, tejes és túrós desszertek, tejszínhab, főző- és habtejszín, sajtok és sajtkrémek széles választéka megtalálható.

Mennyei túrógombóc, ahogy Széll Tamás csinálja!
A Lidl felelős vállalatként elkötelezte magát az egészséges és kiegyensúlyozott étrend támogatása mellett. Beszállítóival együttműködve, az aktuális táplálkozástudományi ismeretekhez igazodva, tudatos, egészséges életmódba beilleszthető, valamint a speciális táplálkozási igényeknek is megfelelő termékekkel bővíti a kínálatát.

A tej, a tejföl, a túró, a sajt, a vaj, a joghurt vagy akár a túródesszert laktózmentes változata évek óta leemelhető a hűtőpultokból, de a Lidl folyamatos innovációkkal tovább bővíti a laktóz- és gluténmentes, bio és vegán termékkínálatát is, hogy az ételintoleranciával és ételallergiával élők, valamint a speciális táplálkozást folytatók is változatosan állíthassák össze étrendjüket.

Jöhet végre a recept?

Széll Tamás megmutatja, mi az igazi túrógombóc titka (kis spoiler – Pilos tejtermékek és egy kis szakmai fortély)

Saját márkás termékek a minőség jegyében

A Lidl saját márkás kínálatáról fontos tudni, hogy a minőségellenőrzés során, gyakran a jogszabályi előírásoknál is szigorúbb követelményeket alkalmaznak. A beszállítók kiválasztásánál, a gyártási folyamat alatt és az áruház polcain is érvényes ez az elv. Nemcsak belső minőségellenőrzéssel kerülnek a termékek a boltokba, hanem elismert, független szakértő vizsgálólaboratóriumok is segítik a Lidl ellenőreit. A vásárlók véleménye pedig kiemelt szerepet tölt be ebben a folyamatban, ezért a fogyasztói élményt is folyamatosan monitorozzák.

Új termék bevezetése előtt elengedhetetlen például a vakteszt, hogy megismerjék a vevők általi kedveltség mértékét.

Ezek tudatában pedig bátran elkészíthetjük a séf receptjét, a család biztosan nem fog csalódni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top