nlc.hu
Aktuális
Gregor Bernadett vallomása

Gregor Bernadett: „Alá akartam rendelni magam egy férfinak, akire felnézek”

Fiatalon úgy képzelte, sokgyerekes anyaként éli majd az életét.

Gregor Bernadett Joshi Bharat vendége volt az Egy férfi, egy nő című rádióműsorban. A színésznő többek között arról is beszélt, hogy mindkét gyermekáldást hozó kapcsolata zátonyra futott, miután megszülettek a babák. Az ok szerinte a következő.

„A gyermekeim születése mindkét esetben a kapcsolat végét jelentette. A férj-feleség viszonyból apa-anya kötelék lett, és ez nem összekovácsolta a kapcsolatokat, inkább szétválasztotta. Nagyon mély szeretetnek és elfogadásnak kell lennie ahhoz, hogy a tüzet meg lehessen őrizni. Sosem voltam képes arra, hogy maradjak, mert gyermekünk van. Egy ponton túl fizikai tüneteim lettek. Itt szorított, ott szorított” – idézi a színésznő szavait a Metropol. Bernadett azokról a férfiakról is vallott, akikkel együtt volt az elmúlt években. 

Gregor Bernadett

Gregor Bernadett (Fotó: Fülöp Dániel)

„Mindig nagyon vágytam rá, hogy tartozzak valakihez. Sokáig az volt az illúzióm, hogy nagycsaládban élek, sok gyerekkel, kutyával, macskával. Alá akartam rendelni magam egy férfinak, akire felnézek. Olyan erős volt ez a vágyam, hogy meg sem néztem, mennyire vagyunk kompatibilisek egymással. Ennek ellenére bennem a hála érzése van mindenki felé, akivel a sorsom összehozott, hiszen önmagamról is rengeteget tanultam mellettük.”

Az 51 éves színésznő korábban az nlc-nek elmondta, már nem sokáig tervez a színpadon lenni, más elképzelései vannak a jövőt illetően.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top