nlc.hu
Aktuális

Oszter Sándor hagyatéka

Kiderült, ki költözött Oszter Sándor 700 milliós villájába

Másfél év után született a döntés.

2021. október 29-én hunyt el Oszter Sándor. Diósjenői birtoka sorsa, melyet szakemberek segítségével, a két kezével szépítgetett nemrég eldőlt. A család sokáig gondolkozott, hogy eladja-e, hiszen a rezsiköltségei igen magasak. A Börzsöny lábánál fekvő, 2,5 hektáros birtokon egy 500 nm-es olasz stílusú vadászkastély található, mellette egy va­dászház, egy 250 négyzetméteres, 15 bokszból álló istálló, egy 500 négyzetméteres gazdasági tárolószín, műhely, gyümölcstároló, medence, szauna, 90 négyzetméteres cselédház, hétkenyeres kemence, saját templom, és még egy 30 hektáron fekvő erdő. Végül Oszter Sándor özvegye, Failoni Donatella és lánya, Oszter Alexandra meghozta a döntést: nem adják el az ingatlant – tudta meg a Bors

Oszter Sándor

Oszter Sándor (Fotó: Nagy Zoltán)

„Jelenleg a lányom, Szandi és a párja élnek ott. Vigyáznak rá, hogy ne romoljon az épületek állapota, gazdálkodnak és táborokat tartanak. Azt gondolom, hogy Sándor elégedetten néz le rájuk az égből” – nyilatkozta az ügyről Failoni Donatella.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top