nlc.hu
Aktuális

Kórházból jelentkezett be Schmuck Andor

„Nincs semmi baj, de mégis” – kórházból jelentkezett be Schmuck Andor

Elmesélte, mi történt vele.

Schmuack Andor rendesen ráhozta a frászt a követőire, amikor a minap egy kórházi ágyból jelentkezett be. Sokan azt gondolták, nagy a baj, ám kiderült, az expolitikus maga sétált be az intézménybe, és egy fontos dologra szerette volna felhívni a figyelmet. 

Schmuck Andor

Fotó: Olajos Piroska

„Mindenkit megnyugtatok, nincs semmi baj, de mégis – kezdte a Borsnak Andor. – Nyáron sokkal kevesebb a véradó, ezért arra kérek mindenkit, akinek van fél órányi szabadideje, hogy ne sajnálja azt a 30 percet, amit ez igénybe vesz, hiszen sosem lehet tudni, neki mikor lesz rá szüksége. Ráadásul, ha magamra nézek, valószínűleg nekem jóval több vér kell, ha valami történne velem, mint ahogy erre volt is példa. Nálam ez nem újdonság, mert rendszeres véradó vagyok. Cukorbetegként sem tilos. Viszont egyetlen fájdalmas része van, és nem magára a folyamatra gondolok. A végén általában mindenkinek a hősies tettéért csokoládét szoktak adni, azonban ez nem cukormentes, így én soha nem szoktam elfogyasztani.”

A politikus év elején komolyan megsérült, amikor leesett a Szent István Bazilika lépcsőjén és műtétre is szüksége volt. Akkor a saját bőrén tapasztalta, mennyire fontos, hogy elegendő vér legyen a kórházakban. „Óhatatlanul nekem is vérre volt szükségem. Felépültem, de még nem vagyok teljesen a régi. Nagyon kedves gyógytornászok megpróbáltak engem rávenni a tornászásra, de nem sikerült. Hál’ istennek mozog, de mivel hosszában tört el a csont, örök életemre elmondhatom, hogy én lehetek a főtitán, mert egy negyven centis titánlemezt helyeztek belém. Örömmel és szeretettel várom az első találkozásomat a fémdetektorral.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top