nlc.hu
Aktuális

Autóbaleset Szeged-Szentmihályon

Családi ház kertjébe zuhant a kocsijával, majdnem elgázolta a kint dolgozó lakókat

Ők kezdték el a sofőr újraélesztését.
autóbaleset,

Egy családi ház kertjébe zuhant kocsijával egy sofőr Szeged-Szentmihályon – számolt be az RTL Híradó. Feldöntötte az udvaron összegyűlt vödröket és építőanyagokat, és végül egy földön fekvő fa törzse állította meg. Az autó tegnap kora este érkezett Röszke felől Szeged-Szentmihályra, amikor a töltésen autózó sofőr rosszul lett. Letért az útról és a bokrokon keresztül bezuhant 5 méter mélyre, a családi ház udvarába.

A kertbe csapódó kocsi majdnem elgázolta a ház tulajdonosát, mivel éppen ott dolgozott a feleségével. Elmondása szerint egy nagy csattanásra figyeltek fel, és már jött is feléjük az autó. A férj rákiáltott a nejére, hogy álljon odébb, különben elütötte volna a kocsi.

Amikor az autó megállt, látták: nagy a baj. A sofőr nem volt magánál, és a pulzusát sem érezték. Óvatosan kiemelték a kocsiból az ott lakók, ők kezdték el a férfi újraélesztését, amit egy szabadnapos rendőr, majd a helyszínre érkező mentők vettek át. Fél órán át küzdöttek az életéért, de nem sikerült megmenteni.

A kocsi utasát könnyebb sérüléssel vitték kórházba. Tőle tudni, hogy a sofőr vezetés közben rosszul lett, de annyira gyorsan történt minden, hogy nem tudta megakadályozni a balesetet.

Kiemelt fotó forrása: RTL / RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top