nlc.hu
Aktuális

Forró gőz égette össze a MÁV utasait

Egy vonat több utasát égette össze a forró gőz Hodászon

Hodásznál hétfőn több utas is égési sérülést szenvedett, amikor a Debrecenből Fehérgyarmatra tartó személyvonaton üzemzavar miatt forró gőz került a levegőbe.

Lázár János építési és beruházási miniszter az esettel kapcsolatban azonnali vizsgálatot rendelt el. A Mávinform szerint

a Debrecenből Fehérgyarmatra 11:13-kor induló Bz motorvonat

hűtővize – műszaki hiba miatt – felforrt a hodászi vasútállomásnál. A kiegyenlítő tartályból kiáramló forró víz és gőz hat utasnak okozott első- és másodfokú égési sérülést. Őket a kiérkezett mentők ellátták és kórházba szállították.

A vasúttársaság sajnálja a történteket;

teljes és mihamarabbi gyógyulást kíván a sérülést szenvedett utasainak. A megsérült utasok a társaság csoportos baleset biztosítási szerződése alapján

kártérítésre is jogosultak.

Az igénylés feltételeiről a vasúttársaság honlapján tájékozódhatnak. A MÁV kéri, hogy vegyék fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a weboldalukon megadott elérhetőségeken vagy a MÁVDIREKT +36 1 349 4949-es telefonszámán.

Hirdetés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top