nlc.hu
Aktuális
Gázolás Kisvárdán

Tolató autó ütött el többször is egy kisfiút Kisvárdán, részeg volt a sofőr

Intenzívre került a 8 éves gyerek.
mentőautó,

Részegen, padlógázzal tolatva ütött el egy 8 éves gyereket és egy 50 év körüli asszonyt egy fiatalember, aztán leparkolt. Nem ment vissza segíteni, hanem támolyogva elsétált. A gázolás még szerdán történt Kisvárdán. A biciklizni igyekvő gyerek – akit a lakásuk előtti szervizúton ütöttek el – a kocsi alá szorult, súlyosan megsérült, többórás műtét után az intenzív osztályra került. Az elgázolt Attila több nap után tudta csak elmondani az édesanyjának, mi történt vele, olyan sokkos állapotban volt. 

A kisfiú anyja végignézte, ahogy a gyerekét és az őt kísérő asszonyt – aki a család ismerőse volt – hátramenetben elüti a sofőr. Az RTL Híradónak sírva nyilatkozta, hogy az autós többször is nekiment a gyerekének. 

A baleset következtében a kisfiú súlyos fej- és végtagsérülést, míg az elgázolt nő zúzódásokat szenvedett. 

Míg a mentők ellátták a sérülteket, a rendőrök a sofőrt keresték. Mint kiderült, a gázoló részeg lehetett. A jogosítványát elvették, de mivel büntetlen előéletű, szabad lehet az eljárás alatt.

Kiemelt fotó: illusztráció, MTVA/Bizományosi: Róka László 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top