nlc.hu
Aktuális

Ledobta az összes holmiját a negyedikről

Mindent kidobált a negyedik emeleti lakásából egy nő, még a tengerimalacot is

Kórházba vitték, de eljárás is indult ellene.
kidobált

Bútorokat, lámpát, edényeket, sőt egy tengerimalacot is kidobott a negyedik emeleti lakásának ablakán egy 30 év körüli nő péntek délután Budapesten, a Dob utcában – számolt be a Tények. A tengerimalac már nem élt, állítólag ezen veszhetett össze a párjával, majd őrjöngeni kezdet.

Főleg egy ott parkoló kocsira estek a magasból lezuhant tárgyak. Volt olyan kidobott tárgy, ami majdnem eltalált egy arra járó ételfutárt. 

Állítólag szerelmi balhé miatt történt ez az egész. (…) Jöttem le a dohányboltba, és annyit láttam, hogy egy őrült dobál ki mindent. Állítólag egy nő és egy férfi összevesztek” – mesélte egy szemtanú.

Az őrjöngő nőt a rendőrök fogták el, épp időben, mert már ki akart ugrani. Takaróval takarták le, három rendőr fogta – így hozták ki a társasházból. Eszméleténél volt, de zavart tudatállapotban találták a kiérkező mentősök, ezért kórházba szállították, egyből a toxikológiai osztályra.

Állítólag nem ez volt az első heves veszekedése a párnak. 

A rendőrök eljárást indítottak a nővel szemben garázdaság, lopás és állatkínzás miatt. Kiderült róla, hogy lopás miatt körözték, ugyanis nem kezdte meg letölteni a börtönbüntetését.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top