Aktuális

Úgy látja a világot, ahogy Te: itt az új, 200MP-es kamerás HONOR 90!

Nap mint nap találkozunk szép dolgokkal: egy röpke mosollyal, egy lélegzetelállító napfelkeltével, egy városi látképpel. Ezek mind emlékezetes mozzanatok lehetnek az élet csodás vásznán. Fontos azonban, hogy legyen egy olyan eszközünk, ami képes teljes valójukban megörökíteni őket. Színre lép a HONOR 90!

A HONOR legújabb készüléke úgy látja a világot, ahogy Te: tele színekkel, élettel és megörökítendő pillanatokkal. Erre képes a kiváló, elképesztően éles fotókat készítő, 200MP-es kamerája, ami a vadonatúj okostelefon koronaköve. A készülék egymilliárd szín megjelenítésére képes, így tényleg az adott momentumot rögzíti a számodra.

Minden egyes részlet, minden szín, minden érzelem megmarad eredeti formájában – egy szempillantás alatt. A HONOR 90 előnye, hogy nincs késleltetés a gomb megnyomása és a fénykép elkészítése között, így amit látsz a kamerán, az kerül a fotóra. Akár veterán fotós vagy, akár most vágsz bele kreatív karrieredbe, akár egyszerűen csak szeretsz képeket lőni az életedről – a HONOR 90-nel nem tudsz mellényúlni. A felfedezés kalandjára invitál, ahol a kezedben egy erőteljes eszközt tarthatsz.

A készülék középkategóriás, de közel sem átlagos, így kedvező áron nyújt a prémium szegmensből ismert funkciókat. Magasfelbontású érzékelőjével olyan apróságok is látszódnak a képeken, amiket az alacsonyabb teljesítményű kamerák képtelenek megörökíteni. Egy természetfotónál a fák leveleit vagy a víz lágy hullámzását is láthatod, ugyanis a HONOR 90 az előtted álló jelenet már-már makulátlan másolatát készíti el.

A kamera akkor is remekül működik, ha közeli képeket csinálsz. A levelek erezete, a szirmok fodrai, a harmatcseppek a virágokon, valamint az ezekhez kapcsolódó apró színvariációk mind visszaköszönnek majd kreatív képeiden. A HONOR célja az volt, hogy ezzel a telefonnal bárki meg tudja ragadni a világot és annak természetes, magával ragadó szépségét. Különlegessége is ebben rejlik: képes az átlagos történéseket felejthetetlen emlékekké varázsolni.

Úgy látja a világot, ahogy Te: itt az új, 200MP-es kamerás HONOR 90!

A fényképezés egyik legnagyobb kihívása kedvezőtlen fényviszonyok között csinálni igazán jó képeket. A HONOR 90 azonban ezt is gyerekjátékká teszi, ugyanis fejlett technológiájának és mesterséges intelligenciájú algoritmusainak köszönhetően ez sem jelenthet problémát. A kamera szenzorjának a lehető legtöbb fényt kell begyűjtenie, hogy éles, tiszta képet eredményezzen: nos, a HONOR 90 szenzora annyira érzékeny, hogy minimális fény is elég ehhez. Képzelj el bámulatos éjszakai városi látképeket, gyertyafényes vacsorákat vagy csillagos égboltokat – kristálytisztán. A sötét égbolt és a fény kontrasztját, az épületek ablakairól visszaverődő éjszakai csillogást, vagy az életteli, zsibongó utcák vibrálását is képes hitelesen átadni. A fények tiszták és tündöklőek lesznek, a sötét részek pedig megőrzik misztikumukat.

Persze más szituációkban is remekel a telefon. Képzelj el koncerteket vagy bulikat, ahol a félhomály miatt az átlagos telefonok képtelenek átadni a tömegek vibrálását és rezgését. A HONOR 90 segít megörökíteni a hangulat energiáját, az emberek szenvedélyét és az izgalmas atmoszférát.

Mindezt pedig bámulatos módon erősíti fel a HDR, azaz a nagy dinamikatartomány, ami igazán valódi színeket eredményez. Ez a modern telefonokban kihagyhatatlan elvárás, a HONOR 90 azonban továbbfejleszti a mesterséges intelligencia segítségével. Az MI ugyanis elemzi az előtte álló jelenetet, és a HDR hatást a körülményekhez igazítja. Akármilyen szituációban is lősz képeket, a végeredmény bámulatos lesz!

Úgy látja a világot, ahogy Te: itt az új, 200MP-es kamerás HONOR 90!

A telefon közösségközpontúan lett összerakva. Egyrészt nagy akkumulátora több órát is kibír mielőtt tölteni kellene, így bőven lesz időd chatelni, fotózni vagy telefonálni rajta. Másrészt azonban a mesterséges intelligencia segítségével elképesztően egyszerűen tudsz rövid, 15 másodperces, posztolásra kész videókat is csinálni, így bámulatos alkotásaid mehetnek is egyenesen a hálóra.

A HONOR a szépséget, a stílusosságot és az innovációt ötvözve hozta létre készülékét, ami igazán egyedi lehetőséget biztosít arra, hogy megörökítsd a valóságodat, és megoszd másokkal a hangulatodat.

A HONOR 90 12+512GB-os verziója 239 990 Ft-os, míg a 8+256GB-os változata 219 990 Ft-os bruttó ajánlott fogyasztói áron kerül az üzletekbe. A készülék elérhető a Media Markt, az Euronics kínálatában, az eMag-nál valamint a három szolgáltatónál – Telekom, Yettel és Vodafone – egy akció keretében a telefon mellé most egy HONOR Pad X8 tablet is jár ajándékba. 

A HONOR 90-ről a HONOR hivatalos honlapján olvashatók további információk: https://www.hihonor.com/hu/phones/honor-90/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top