nlc.hu
Aktuális

Oláh Gergő nyara

Oláh Gergő néhány éve mutatta meg először a családjának a Balatont

Bár már gyerekként is járt a Balatonon, csak évekkel később, felnőtt korában ragadta magával a tó varázsa.

Oláh Gergő néhány évvel ezelőtt mutatta meg először a családjának a magyar tengert, azóta visszajárnak és itt töltenek néhány napot. Az előadó koncertezni is sokat jár a Balaton partjára: szombat este zenekarával, a Roma Soul-lal Zamárdiban, a ZamJam Fesztiválon lépnek színpadra, ahol egy igazán különleges, autentikus roma hangszerelésű Queen-feldolgozást mutatnak be élőben a közönségnek.

oláh gergő farm vip

Oláh Gergő (Fotó: TV2)

„A családot minden évben elviszem a Balatonra, nagyon szeretjük a hangulatát, az atmoszféráját, ez egy nagyon jó családi élmény” – mesélte az énekes, aki öt évvel ezelőtt teremtette ezt a hagyományt, azóta bebarangolták már az északi és a déli partot is, szeretik Tihanyt, Balatonfüredet, legutóbb Szántódon jártak, de Zamárdi is a szíve csücske.

„Először általános iskolás koromban jártam arra, de a meghatározó élmény az volt, amikor a gyerekeket vittem le először. Ez a régió egy olyan része az országnak, amit mindenkinek látnia kell. Sokat járok ide koncertezni is, Zánkára és Fonyódra, az Erzsébet táborba már kilenc éve. Most hétvégén a Roma Soullal lépünk majd színpadra Zamárdiban, a ZamJam Fesztiválon, és a közönségnek itt mutatjuk be élőben különleges, autentikus roma hangszerelésben a Queen We Will Rock You című slágerét is, amelyhez klipet is készítettünk” –  nyilatkozta az előadó, akinek nemrég elkelt a húga

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top