nlc.hu
Aktuális

Kempf Zozo a balesetéről mesélt

Kempf Zozo súlyos sérüléseiről mesélt: egyszer a koponyája szilánkosra tört

A BMX-versenyző nem egyszer esett hatalmasat.

Kempf Zozo a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában beszélt azokról az esetekről, amikor csúnyán megsérült. A sportoló leszögezte, hogy versenyzés közben még soha nem szenvedett komolyabb balesetet.

„Voltak sérülések… volt olyan bokasérülésem, amikor az összes külső bokaszalagom elszakadt. Ez volt az egyetlen műtétem. Volt egy bicikliversenyem, még itt, Pesten, a Normafán. Behoztam a második helyet, volt utána egy kis after party. Jövünk lefelé az Istenhegyin, azt is megúszom fék nélkül, az nagyon komoly. Akkor már csak bent a városban gurulgattunk, amikor azegyik barátommal összeakadt a kormány. Nem is az, hogy figyelmetlen voltam… sajnos, bénázás volt, és nekiestem egy fémoszlopnak az utcán. Akkor szilánkosra tört a koponyám…” – mondta Zozo, majd így folyatta.  

„Úgy gondolom, egészen jól megúsztam eddig azokat a sérüléseket, amik a versenyzésből adódhatnak. Voltak zúzódások, megütöttem a lábam, kicsit kificamodott, lilulások, de ezek benne vannak ebben a sportban.Szerintem egész jól megúsztam eddig, mert extra óvatosan próbáltam csinálni” – tette hozzá a sportoló.

Kempf Zozó

Kempf Zozo (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top