nlc.hu
Aktuális

Halálos karambol Hódmezővásárhelynél

Rosszul lett vezetés közben, letarolta a szembejövőt

A balesetet okozó idős férfi életét már nem lehetett megmenteni.
autóbaleset Hódmezővásárhelynél

Rosszul lett valószínűleg, ezért tért át a szembesávba, ahol frontálisan nekicsapódott egy szabályosan közlekedő kocsinak egy 70 év körüli sofőr Hódmezővásárhely közelében. Mint a Tények riportjából kiderül, a balesetet okozó sofőr beszorult az autóba, a rendőrök érkeztek először segíteni. Őt csak műszaki mentéssel tudták kiszabadítani a tűzoltók, de az életét már nem lehetett megmenteni, mivel olyan súlyos sérüléseket szenvedett.

A másik autóban ketten sérültek meg, őket elvitték a mentők. Egyikük súlyos szegycsonttörést szenvedett, a másik utas pedig könnyebb, mellkasfali zúzódást. 

“Én csak azt láttam, hogy a Készenléti Rendőrség munkatársai itt voltak a helyszínen. Ők odarohantak, próbáltak segíteni a sérültek ellátásában. Aztán jöttek a mentők és a tűzoltók is. (…) Láttam két tűzoltóautót jönni, kettő mentőautót, és több rendőri egység is kivonult a helyszínre” – nyilatkozta egy szemtanú.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top