nlc.hu
Aktuális

Kétmillió forintnyi eurót talált egy férfi Pápán

Kétmillió forintnyi eurót talált egy férfi Pápán, a csatornába rejtette

Vissza kellett volna juttatnia a tulajdonosának.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgattak egy 27 éves lovászpatonai férfit, aki kétmillió forintnyi eurót lopott – számolt be a rendőrség hivatalos honlapján.

Az eljárás adatai alapján az idős sértett 2023. augusztus 3-án a reggeli órákban Pápán az egyik pénzintézetben vett magához közel kétmillió forint értékű külföldi valutát. A bankból való távozását követően a pénzt azonban elveszítette, és felmerült a gyanú, hogy valaki azt megtalálta és magával vitte.

pénz_0

fotó: police.hu

Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, akit másnap gyanúsítottként kihallgattak. A 27 éves lopászpatonai lakos beismerte, hogy ő találta meg a térkövön a pénzzel teli borítékot, majd lopási szándékkal a csatornában elrejtette azt.

A rendőrök a megtalált, majd lefoglalt pénzösszeget hiánytalanul visszaadták a sértett részére. A tettes ellen lopás bűntett miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top