nlc.hu
Aktuális

Ismert milliárdos holttestét találták meg a Dunában

A celebvilágban is jól ismert milliárdos vállalkozó holtteste került elő a Dunából, Rácz Jenő és Szegedi Fecsó is nagyon kedvelte Zoltánt

Állítólag üzleti problémái lehettek az 56 éves férfinek.
Duna

A fővárosi éjszakai élet népszerű figurája volt az a tehetős vállalkozó, akinek a holttestét néhány napja találták meg a Dunában – értesült a Blikk. Az 56 éves férfi a Margit hídról vetette magát a Dunába, holttestét a Kopaszi-gátnál találták meg.

Teljesen értetlenül áll mindenki a tragédia előtt, hiszen G. Zoltán még a közelmúltban is nívós eseményekről osztott meg fotókat a közösségi oldalain. A képei között többek között pózolt Rácz Jenő sztárséffel, Curtisszel, pár éve még Tóth Andival is. A várnegyedben üzemeltetett egy művészeti galériát, illetve belsőépítészként is dolgozott. Korábban gyertyaöntő üzeme is volt, amiből jócskán megszedte magát. Nagyon magas színvonalon élt, számos ingatlant vásárolt magának, többek között egy 110 millió forintos lakást a Bazilika környékén. Rengeteg időt töltött a klubokban, az éjszakai életben.

„Teljesen sokkolt a halálhíre, értetlenül állok előtte” – nyilatkozta a Blikknek Rácz Jenő sztárséf, aki nemrég találkozott vele egy autós rendezvényen.

Vasvári Vivien exférje, Szegedi Fecsó is nagyon kedvelte Zoltánt: „Alapvetően az éjszakai életből ismertem, minden este ott volt valamelyik ismert szórakozóhelyen, rengeteget buliztunk együtt. (…) Sportot űzött a csajozásból. Látszólag rendkívüli jómódban élt, több luxusautót is fenntartott. Mindennap járt edzőterembe is, odafigyelt magára, igazi aranyélete volt”.

Környezetéből többen is azt mondták, hogy üzleti problémái lehettek Zoltánnak, azt viszont nem tudják elképzelni, hogy önszántából ugrott a Dunába. A rendőrség azonban kizárta az idegenkezűség gyanúját.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Kiemelt fotó: illusztráció, MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top