nlc.hu
Aktuális

Meghalt a P. Mobil technikusa, Goletz Géza

Meghalt a P. Mobil technikusa, Goletz Géza

Ngyven éven keresztül dolgozott a zenekarral.
Goletz Géza

‘Tegnap este újra castingolt az égi zenekar. Technikust kerestek. Ő magától sosem hagyta volna el a P. Mobilt. De most nem kérdezték, csak vitték. Mellőlünk, a színpadról. Ég veled, Géza, legyen az álmod szép!”

− tudatta hivatalos Facebook-oldalán a P. Mobil együttes, hogy elhunyt technikusuk, Goletz Géza.

A zenekar a rendezőkkel közös egyetértésben lemondta a koncertet, és a szombati hegymagasi koncertjüket már Goletz Géza emlékének ajánlva megtartották. Géza negyven éven keresztül dolgozott a zenekarral.

A Géza! Egy intézmény, egy EMBER, egy olyan ember, aki meghatározza és megtestesíti a Mobilosságot, aki egy igazodási pont. Figurája első pillanatban beég mindenkibe örökre, pedig csak önmagát adja, egyszerűen, határozottan, csendesen, nyíltan, egyenesen előre a szemedbe. A végtelenség a meghatározója, végtelen odaadás, végtelen tapasztalat, végtelen erő, végtelen hűség, végtelen kitartás, végtelen szeretet. Egy ilyen emberhez nem kapcsolódhat múlt idő, ő mindig itt van, mindig itt lesz a Mobilosokkal! – írta a frontember Schuster Lóránt a zenekar weboldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top