nlc.hu
Aktuális

Paneltetőkön rollerező, ugráló gyerekek

A panelek tetején rollereznek a gyerekek a Miskolcon, sőt egyikről a másikra ugrálnak át – megdöbbentő videó

Az életükkel játszanak. Nemrég egyikük majdnem lezuhant.
roller

Sokkot kaptak a lakók Miskolc Diósgyőr városrészében, amikor azt látták, hogy gyerekek ugrálnak át egyik tízemeletes panel tetejéről a másikra, de arra is volt már példa, hogy a paneltető szélén ülnek és a lábukat lógatják lefelé – számolt be a Tények. A Kuruc utcai panelek között csupán 60-70 centi a távolság. A fiatalok csoportosan járnak ide, életüket veszélyeztetve ugrálnak egyikről a másikra a 30 méteres mélység fölött.

A felvétel készítője szerint rendszeres, hogy a gyerekek a tetőn ugrálnak: „Videózzák egymást a fiatalok, miközben elég veszélyes mutatványokat végeznek. Leülnek a bérházak szélére. Rollerrel is szoktak a tetőn átugrálni”. A szemtanú szerint a gyerekek fel sem fogják, hogy az életükkel játszanak. A lakó azt is látta, hogy az egyikük a napokban majdnem lezuhant, amikor át akart ugrani egy másik paneltetőre: „Ott lógott hosszú másodpercekig, mert nem tudta magát áthúzni”.

A gyerekek a tetőajtón jutnak ki a bérházakra, amelyeket tűzvédelmi okok miatt nyitva kell tartani. Gyakran sörözni is feljárnak a paneltetőkre.

Az esetről a polgárőrséghez is érkezett bejelentés, ők a legutóbbi bejelentés óta immár rendszeresen ellenőrzik a tetőket.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top