nlc.hu
Aktuális

Benzinnel öntötte le és felgyújtotta magát egy nő Dobozon

Benzinnel öntötte le és felgyújtotta magát egy nő Dobozon

A középkorú asszony veszekedett élettársával, mielőtt a lángok felcsaptak.
Felgyújtotta magát egy dobozi nő

Szombat este leégett és lakhatatlanná vált egy ház a Békés vármegyei Dobozon – számolt be az RTL Híradó. A riportból kiderült, hogy a házban egy középkorú nő és a párja éltek együtt, és veszekedtek, mielőtt a lángok felcsaptak volna.

A Híradónak nyilatkozó szomszéd, Pataki Lászlóné elmondta, mielőtt a lángok felcsaptak volna a házban, az asszony kinn, az udvaron leöntötte magát benzinnel. „Csak utána lépett be a folyosóra, ott meg lángra lobbant pillanatok alatt minden” – mesélte.

A Híradónak nyilatkozott Hangai József, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa, aki elmondta, a nő testfelületének csaknem 100 százalékán szenvedett életveszélyes égési sérüléseket. Egy budapesti kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni, ma reggel meghalt. Élettársa, aki akkor égett meg, mikor a párján igyekezett segíteni, szintén kórházba került.

A rendőrség nem indít büntetőeljárást az ügyben.

Van segítség!

Ha neked vagy valakinek a környezetedben segítségre van szüksége, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top