nlc.hu
Aktuális

Geszti Péter véleménye

Geszti Péter szerint Nagy Ervin nyughatatlan természet, aki üstökösként robbant be a köztudatba

A Jászai Mari-díjas magyar színész mindig is lázadó természet volt.

Az Adom a napom mai adásában Nagy Ervin vendégeskedik, aki többek között azt is megmutatja a nézőknek, hogyan indul a napja, vagy hogyan teniszezik. Geszti Péter szerint a magyar színjátszás egyik fontos alakjáról van szó, aki sosem tud lakatot tenni a szájára. Persze ez nem is baj.

„Hosszú évekig generációjának egyik legfoglalkoztatottabb színésze volt, üstökösként robbant be a színházi világba, meghódította a filmvásznat, szerepekben fürdőző sorozatsztár lett, talán nem túlzás azt mondani, hogy egy ország rajongott érte. Mondhatnánk, hogy egy dolga lett volna: mindezt élvezni. Ő azonban nyughatatlan természet. Hatalmas igazságérzetét képtelen volt elfojtani, számára fontos ügyek mellett állt ki: nem tett lakatot a szájára, sőt kemény konfliktusokat is vállalt. Ez pedig nem maradt következmények nélkül.  Azért mégiscsak népszerű színész, két házasságából háromszoros apa, sikeres vállalkozó. Vagy félreállított hős, akinek kátyúba akadt a szekere? A legilletékesebbtől akarom megkérdezni, hogy hogy látja ő maga? Nekem adta a napját és most még egy órát az életéből: Nagy Ervin” – mondta az nlc-nek Geszti Péter. 

Nagy_Ervin

Nagy Ervin (Fotó: Viasat)

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Nagy Ervin, kövesd élőben az Adom a napom mai epizódját itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top