nlc.hu
Aktuális

Dr. Zágony Rudolf egyetemi docens nyomtalanul eltűnt.

Pár napja eltűnt a Tibeti Halottaskönyvet kutató pécsi professzor

Dr. Zágony Rudolf, a pécsi egyetem közgazdasági karának docense volt 2004-es nyugdíjazásáig.

A 83 éves dr. Zágony Rudolf augusztus 22-én tűnt el, nagyon különös módon. A rendőrség aznap el is kezdte keresni az eltűnt férfit. A Szabad Pécs szerint Zágony feleségével aznap reggel egy barátjuknál volt, ahonnan sétálva indultak haza, uránvárosi lakásukra. Az Építők útjánál át akartak kelni a főúton, amikor Zágony elsietett mellőle a lakóházuk irányába, keresztül az úton. A nő gyorsan szem elől vesztette,

Pár napja eltűnt a Tibeti Halottaskönyvet kutató pécsi professzor

azt hitte hazamegy, ám otthon sem találta férjét,

és azóta sem kapott tőle semmilyen üzenetet, értesítést. A nő 58 éves házasságuk alatt nem tapasztalt tőle ilyesfajta cselekedetet. Az érthetetlen történet meglepte a Zágony ismerőit is. A férfi összeszedettnek és fittnek tűnt, naponta többször is fellépcsőzött negyedik emeleti lakásukba. Dr. Zágony a keleti kultúrák neves kutatója, aki többek közt a Tibeti Halottaskönyvet is kutatta.

Dr. Zágony Rudolf 166-170 centi magas, közepes testalkatú,

rövid, ősz hajú, kék szemű és szakállas férfi eltűnésekor khaki színű rövid nadrágot, kék-fehér csíkos, rövid ujjú inget és kékesszürke cipőt viselt. A rendőrség azt kéri, hogy ha bárki tud a hollétéről, hívja a pécsi rendőrséget a 003672504450-es telefonszámon, vagy hívja a 112-t.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top