Aktuális

Üdvözlünk a szuper menő Közösségünkben!

A NYX Professional Makeup nem csupán egy sminkmárka, hanem egy valódi közösség. Mi hiszünk abban, hogy az önmegvalósításnak semmi sem szabhat határt, még a sminkelés terén sem! Motiváljuk a követőinket, hogy éljék meg a pillanatokat, álmodozzanak és kísérletezzenek a kreativitásukkal! A szépség a mi hivatásunk, ezért professzionális minőségű termékeket kínálunk, különleges szuper összetevőkkel és gazdag színpigmentációval, mindezt pedig elérhető áron! Találd meg saját stílusodat és válj profivá a sminkelésben a NYX Professional Makeup segítségével!

Üdvözlünk a szuper menő Közösségünkben!A NYX Professional Makeup márkát Toni Ko alapította 1999-ben, Los Angelesben. A márka elnevezését NYX, az éjszaka görög istennője ihlette.

 Az egész történet egyetlen termék fejlesztésével kezdődött, mára viszont már széles professzionális kínálattal rendelkezik. A márka nemzetközileg elismert lett, amely már több mint 70 országban megvásárolható.

Arcaink a jövő „új influencerei”, akik igazán átadják LA örökmozgó szellemét – szabadság,  diverzitás, önmegvalósítás! Legyen szó az első transznemű electro DJ-ről, vagy egy menő tetoválóművészről – mi segítjük a feltörekvő csillagokat és a jövő közösségi média sztárjait.

Nem használunk retusálást!

Textúra? Ráncok? Bőrhibák? Nálunk minden kelléket megtalálsz ahhoz, hogy ne kelljen filtert adnod fotóidhoz.

Ismerd meg őszi újdonságainkat!

Üdvözlünk a szuper menő Közösségünkben!

Bare With Me Blur Tint Foundation

Azonnal sima és egységes bőrszínt érhetsz el az első bőregységesítő alapozónkkal! Kényeztesd az arcbőrödet ezzel a bőrápoló hatóanyagokkal gazdagított formulával, amelyet glicerin, matcha és niacinamid-kivonat segítségével fejlesztettek ki az egyenletes, üde és egészséges megjelenésű arcbőrért. Könnyed érzet az arcbőrön. Széles színskála minden bőrtónus számára. Vegán formula.* *Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket és származékokat.

Üdvözlünk a szuper menő Közösségünkben!Zero To Brow Longwear Brow Gel

Bemutatjuk legújabb szemöldök innovációnkat: indulj a nulláról a kitöltött hatású szemöldökig, amely hosszan tart! A kétvégű applikátor lehetővé teszi, hogy precízen kitöltsd a szemöldököd hiányos részeit és könnyen eltüntesd az éles vonalakat. Szabadkézzel egyszerűen kiegészítheted vagy létrehozhatod a kívánt formát! 7 árnyalattal az átalakulás a kezedben van. Nem fakul. Nem kenődik. Hosszan tart.

Üdvözlünk a szuper menő Közösségünkben!

Ultimate Shadow Palette

Turbózd fel a megjelenésed a NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palettes sminkpalettával! Készítsd el a nagyszerű, ragyogó sminkedet a vegán formulájú* árnyalatokkal, melyeket sminkmesterek válogattak össze Los Angelesben, hogy te is művészi megjelenést tudj létrehozni. Minden hangulathoz megtalálod a megfelelő árnyalatot, legyen szó nappali vagy éjszakai sminkről! Most megújult formulával és újrahasznosított anyagokból készült palettában kapható, mely mérete praktikusabb, hogy elférjen a táskádban és útközben is használhasd. *Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket és származékokat.

Üdvözlünk a szuper menő Közösségünkben!

 

Fat Oil Lip Drip

Bemutatjuk a Fat Oil Lip Drip színezett ajakápoló olajunkat! Intenzív ragyogás. Intenzív védelem. 8 árnyalatban érhető el hosszan artó hidratálást és kényelmes viseletet biztosít a nap folyamán. Áfonyaolajjal, málnaolajjal és szkvalánnal dúsított formula ragadós érzet nélkül. Vegán formula*. Állatkísérlet-mentes. *Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket és származékokat.

A márka termékeit megtalálod a kiemelt Rossmann drogériákban és a webshopon!

Üdvözlünk a szuper menő Közösségünkben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top