nlc.hu
Aktuális

Patkánytámadás Kapuváron

Patkány harapott meg egy 6 éves kislányt egy kapuvári lakótelepen

Állítólag csak szeptember végén tartják az éves, őszi patkányirtást.
patkány

Patkány harapta meg egy 6 éves kislány lábát egy kapuvári lakótelepen – számolt be az RTL Híradó. Anyja azonnal hívta az ügyeletes orvost, aki megvizsgálta a kislányt. A rágcsáló 1 centis sebet ejtett a lábán, ezért több oltást is kapnia kell a kisgyereknek veszettség ellen. Édesanyja szerint már jobban.

Azt gondolnánk, hogy a patkány fél az embertől, de mint ez kiderült: annyira mégsem. Szerintem hozzászoktak már az ember közelségéhez” – nyilatkozta az RTL Híradónak az anyuka, aki arról is beszélt, hogy többször is próbálták már megszabadítani a környéket a rágcsálóktól, de sem az általuk kitett patkányméreg, sem az önkormányzati irtás nem vezetett célra.

A polgármesteri hivatalnál azt közölték, hogy minden évben kétszer – tavasszal és ősszel is – irtanak a csatornákban. A következő irtás szeptember végén esedékes, de ha szükséges, akkor lakossági bejelentésre is kimennek.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top