nlc.hu
Aktuális

Haribo kvíz

Itt a nagy HARIBO kvíz! Belekóstolsz?

Ha gumicukorra gondolunk, akkor valószínűleg azonnal a HARIBO-ra gondolunk. De te vajon mennyit tudsz róla? Kvízünkből kiderül!
Haribo kvíz

Bizonyára te is hallottad már, vagy esetleg el is tudnád dúdolni a HARIBO szlogenjét:

Gyermek, felnőtt kedve jó, édes élet, Haribo!

Nem csoda, hiszen 2008-as első megjelenése óta évről évre visszatér a televízióba egy-egy HARIBO reklám, mindig a szokásos dalocska kíséretében.

A gumicukor és a HARIBO szinte szinonimák, mivel a márka piacvezető Magyarországon és a felmérések alapján a háztartások nagy része rendszeresen vásárol is HARIBO termékeket. A Goldbären alakját például a Föld lakosságának egészét tekintve állítólag minden négy emberből egy felismeri. De te vajon mennyire vagy otthon a témában?

Aki mindig lelkesen utánajár mindennek, ami az ismert gumicukormárkáról fellelhető, nem kétséges, hogy a HARIBO-rajongók kemény magjához tartozik. Másokat lehet, hogy csak az íz- és illatélmény érdekel, és biztosan vannak páran, akik csak akkor esznek gumicukrot, ha megkínálják őket.

Vajon te melyik kategóriába tartozol? Fedezd fel, mennyi ismeretet szívtál magadba a reklámokból, utánaolvasással, az otthon vagy baráti társaságban megkóstolt termékek elfogyasztásával! 

Kiderül, ha leteszteled magad az alábbi szórakoztató kérdéssorral. Előfordulhat, hogy olyasmit is tudsz a HARIBO-ról, amit nem is sejtettél. A móka garantált, és elbukni lehetetlen!

Haribo kvíz

Ha gumicukorra gondolunk, akkor valószínűleg azonnal a HARIBO-ra gondolunk. De te vajon mennyit tudsz róla? Kvízünkből kiderül!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top