Aktuális

Őszi kávéajánló minden alkalomra: Hozzád melyik passzol a legjobban?

Ezeket a kávékat ajánljuk pörgős reggelekre vagy lassú délutáni kávézáshoz a Nespresso Vertuo kínálatából.

Őszi kávéajánló minden alkalomra: Hozzád melyik passzol a legjobban?
Vannak olyan pillanatok, amikor egy espressót kortyolgatnánk szívesen, máskor hosszabban időznénk el egy csésze tejes- vagy ízesített kávé mellett. A Nespresso Vertuo rendszerét úgy alkották meg, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének leginkább megfelelő változatot.

Egy dupla espresso, ami megadja a lendületet egy álmos reggelen, egy krémes cappuccino vagy ízesített kávé délutáni desszert gyanánt – minden napszakhoz és hangulathoz más-más kávé illik. A Nespresso Vertuo kínálatában elérhető változatos kávéstílusok között mindenki megtalálja az ízléséhez leginkább passzoló ízvilágot, amely – tökéletes kivitelezésben, gazdag cremaréteggel – otthon is egyetlen gombnyomással könnyedén elkészíthető. Az alábbi válogatással segítünk eldönteni, hogy az egyes ízlésekhez és hangulatokhoz milyen kávét érdemes választani.

Őszi kávéajánló minden alkalomra: Hozzád melyik passzol a legjobban?
Felébresztik az érzékeket: klasszikus feketék

A legtöbben talán még mindig a „klasszikus” változatokhoz ragaszkodnak: a rövid fekete hazánkban máig az egyik legnépszerűbb kávétípus. Egy csésze karakteres, forró espresso valósággal felélénkíti az érzékeket, és megadja a kellő lendületet. Azok a kávékedvelők, akik tej nélkül szeretik a kávéjukat, és értékelik a tisztán kibontakozó aromákat, biztosan megtalálhatják a kedvencüket a sokszínű Nespresso Vertuo espresso-kínálatban, melyben testesebb, intenzívebb aromák és lágyabb, gyümölcsösebb verziók is helyet kaptak. Ha valaki igazi különlegességre vágyik, kóstolja meg a nemrég bemutatott Vertuo ristretto kávékat is, melyet az espresso kistestvéreként tartanak számon Olaszországban: a Ristretto Classico vagy a Ristretto Intenso meglepően intenzív aromákat rejtenek magukban.

Extra lendületet adnak: funkcionális kávék

A nemzetközi kávétrendek már régóta a funkcionális kávék körül forognak, amelyek lényege, hogy valamilyen extra összetevővel egy kis pluszt visznek a megszokott kávéélménybe. Ezeket akkor jó választani, ha nagyon elcsigázottnak érezzük magunkat egy borongós reggelen, vagy úgy véljük, jól jönne egy kis segítség a napindításhoz. A Nespresso Vertuo Ginseng Delight például egy karamellás ízesítésű dupla espresso, melyet a ginzengkivonat földes aromája tesz igazán különlegessé. A Nespresso Vertuo Melozio Go és Stormio Go kávékat pedig extra koffeinnel tették még ütősebbé a kávémesterek, így egy nehezen induló reggelen érdemes egy próbát tenni velük.

Kényeztető percek önmagadért: ízesített kávék

Őszi kávéajánló minden alkalomra: Hozzád melyik passzol a legjobban?
A Nespresso Vertuo széles kínálata azokat is izgalmas kalandra hívja, akik szívesen kísérleteznek és gyakran próbálnak ki valami újdonságot, például egy ízesített kávét. Nekik érdemes megkóstolniuk az ősz legnagyobb slágerét, a Pumpkin Spice Cake kávét, amelyben a szegfűszeg, a fahéj és a kardamom jellegzetes aromáit a sütőtök édes ízvilága egészíti ki. A szezonális kedvenc mellett pedig egész évben elérhetők a desszertekre emlékeztető Nespresso Vertuo Barista Creations ízkombinációk: a pörkölt mogyoró, az édes vanília, az aranyló karamell vagy a krémes csokoládé bármikor a rendelkezésünkre áll, ha egy kis édességre vagy lelassulásra vágyunk, de tökéletes kiegészítője lehet egy kellemes baráti beszélgetésnek is.

A Nespresso Vertuo kávékollekciója elérhető a Nespresso Boutique-okban és a nespresso.com oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top