nlc.hu
Aktuális

Balesetben meghalt egy gyermek Pesterzsébeten

Tragédia egy pesterzsébeti iskolánál: betonfal dőlt egy 9 éves kisfiúra

Egy hulladékszállító autó okozta a halálos balesetet.

Halálos baleset történt Pesterzsébeten, a Mártírok útján, az egyik helyi iskola előtt. A papírgyűjtés miatt érkező hulladékszállító autó nekiütközött a kerítésnek, amitől a kaput tartó betonfal megremegett és az éppen ott ácsorgó 9 éves kisfiúra dőlt. A kisgyerek olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt – írja a Bors.

A gyermek édesanyja – aki a kisfia mögött lemaradva pár méterrel haladt – és az osztálytársak szeme előtt történt a szerencsétlenség. Az anyuka is megsérült, a lábán találta el a leomló kőfal, őt a mentők kórházba szállították.

kőfal,

Az iskola udvaráról kiállító hulladékszállító kidöntötte a kerítést, amely rádőlt az ott álló gyerekre – Fotó: police.hu

A szemtanúk arról számoltak be megrázóan a bulvárlapnak, hogy a helyszínen sikoltozásra és ordibálásra lettek figyelmesek. A történtek után mindenki összeomlott, a szülők zokogva borultak egymás nyakába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top