nlc.hu
Aktuális

Fiatalokra támadt a váci vasútállomáson halat belező férfi

„Beszólt, megütöttem” – a váci vasútállomáson halat belezett egy férfi, és zokon vette, hogy rászóltak

A rendőröknek kellett intézkedniük.

Garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy 67 éves férfi ellen, aki a váci vasútállomás egyik padján halat belezett. Történt ugyanis, hogy a fiatalok, akik a közelben várakoztak, felfigyeltek a szagokra, és ezt szóvá is tették.  Az esetről Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság számolt be a Facebookon.

„A verőfényes időben a váci vasútállomáson sütkérező fiatalok egy padon élvezték a vénasszonyok nyarát, dumáltak, nevetgéltek, miközben járatukra várakoztak. A közelből áramló furcsa szagok irányába tekintve azzal szembesültek, egy idős férfi éppen halefével trancsíroz egy jobb napokat látott halat az utasoknak szánt ülőalkalmatosságon. Egyikük úgy gondolta, jelzi, hogy a hely nem feltétlenül a legalkalmasabb az ilyen belezős, darabolós tevékenységhez”

– vezették fel a történteket.

A verőfényes időben a váci vasútállomáson sütkérező fiatalok egy padon élvezték a vénasszonyok nyarát, dumáltak,...

Posted by Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság on Tuesday, 24 October 2023

„Szó szót követett, mire a halfeldolgozással egy időre felhagyó nyugdíjas felállt és az egyik fiatalemberen ökölcsapással vett elégtételt. A kezében lévő, néhány másodperccel azelőtt még az élettelen pikkelyes vagdosására használt késsel a megtántorodott fiatal felé indult. Még akkor is markolta a bökőt, amikor a riasztásra kiszáguldó őrmester megérkezett. Termete, no meg határozott felszólítása és fellépése egy pillanat alatt elválasztotta a kést gazdájától”

– írták, és hozzátették, a 67 éves férfi tettét így magyarázta meg: 

Beszólt, megütöttem.

Rendőr bilinccsel

Fotó: Pixabay

(via RTL.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top