nlc.hu
Aktuális

Egymillió dollárt szórt rajongóira az influenszer

Egymillió dollárt szórt rajongóira az influenszer – videó

Pénzeső hullott a rajongókra.
pénz

A Telex írta meg az Indes.cz nyomán, hogy egy cseh influenszer úgy kedvesekedett a rajongóina, hogy egymillió dollárt szórt rájuk az égből.

Kamil Bartošek egy helikopterből, illetve az arra erősített konténerből egy mező fölött végezte a pénzosztást.

A cseh lap szerint a pénzt eredetileg egyetlen nyertesnek kellett volna megnyernie, azonban az influenszer egyetlen nézőjének sem sikerült megfejteni az ehhez szükséges feladványát. Így Kazma alternatív megoldást talált ki, ez lett a megoldás:

2022-ben egy argentin szeméttelep körül valóságos „aranyláz” alakult ki, miután többen is ropogós százdolláros bankjegyeket találtak. Elsőként egy teherautósofőr talált egy zöldhasút a Las Parejas-i szeméttelepen, és értesítette barátait, akikkel közösen 10 ezer dollárt gyűjtöttek be. Az egyik szerencsefia, Federico Baez elmondta az AFP-nek, hogy másnap egy fickó még náluk is szerencsésebb volt, ő 25 ezer dollárnyi amerikai bankjegyet szedett össze a szemétlerakóban. Még a levegőben is szálltak a százdollárosok – mondta. A férfi szerint valószínűleg még több pénz van a szemétben, de az önkormányzat időközben lezárta a szeméttelepet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top