nlc.hu
Aktuális

Felhős égre számíthatunk vasárnap

Megérkezett a borús ősz: ilyen lesz a vasárnapunk

Beköszöntött az igazi ősz:, ilyen időnk lesz vasárnap.
felhős ég

Vasárnap a köd és rétegfelhőzet fokozatosan felszakad, a látási viszonyok javulnak, azonban az Északi-középhegység tágabb térségében tartósan borult, párás maradhat az idő. Másutt többnyire napos, fátyolfelhős idő várható. A borult tájakon elvétve szitálás előfordulhat. A délies szél nagy területen élénk, a Dunántúlon erős lesz, ott néhol viharos lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 16 és 23 fok között várható, de a tartósan borult területeken ennél több fokkal alacsonyabb értékeket is mérhetünk. Késő estére 10 és 17 fok közé hűl le a levegő.

Estére már fátyolfelhős idő várható, emellett az északi völgyekben pára és köd képződhet. Csapadék nem lesz. A délies szél nagy területen élénk, a Dunántúl északi részén erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 16 fok között alakul, de az északi völgyekben több fokkal hidegebb lehet.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top