nlc.hu
Aktuális

Rendőrökre lövöldözött egy férfi Erdőtarcsán

Rendőrökre lövöldözött egy férfi Erdőtarcsán, egy járőr megsérült

A fegyveres férfi bezárkózott a lakásába, végül a Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el.
Rendőrautó piros-kék szirénája

Pénteken este 21 óra körül kapott bejelentést a rendőrség, hogy a Nógrád vármegyei Erdőtarcsán egy 66 éves férfi azzal fenyegette a szomszédja gyerekét, hogy megöli.

A helyszínre elsőként a Pásztói Rendőrkapitányság járőrei érkeztek. A fenyegetőző férfi kétszer rálőtt a rendőrökre. A lövedék az egyik járőrt a felsőtestén találta el, emiatt a rendőr könnyű sérülést szenvedett – írja a Police.hu.

A fegyveres férfi ezután bezárkózott a lakásába, végül a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai fogták el.

Az ügyben minősített hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség folytat eljárást az elkövető őrizetbe vétele mellett.

Szeptemberben egy körözés alatt álló férfi szándékosan gázrobbanást idézett elő egy bűnügyi akció során Esztergomban. A rendőri intézkedés során történt robbantásban a TEK egyik munkatársa életét vesztette, több rendőr, valamint tűzoltó megsérült, közülük négyen súlyosan, heten könnyebben. A robbantásban az elkövető is meghalt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top