nlc.hu
Aktuális

Az otthoni munka során majdnem elvesztette a péniszét

Majdnem elvesztette a nemi szervét egy sarokcsiszoló miatt

Egy 22 éves férfi a TikTokon osztotta meg hihetetlen történetét, ugyanis az otthoni munka során majdnem elvesztette nemi szervét.

Alastair Candlin rendszeresen oszt meg különféle videókat a TikTok-csatornáján, most azonban egy egészen elképesztő történetről számolt be a követőinek. A 22 éves férfi éppen egy otthoni projekten dolgozott, amihez egy sarokcsiszolót is segítségül „hívott”. A gép azonban használat közben megadta magát és a lemez egy része elrepült. 

A letört darab szinte bárhova eshetett volna, ebben az esetben viszont a lehető legrosszabb hely tompította az érkezését, vagyis Alastair nadrágja. A feltöltött videóban jól látható, hogy mindössze pár centiméter választotta el a férfit attól, hogy búcsút intsen a férfiasságának. 

Olyan gyorsan történt az egész, hogy elkezdtem keresni, vajon hova tűnt, majd megpillantottam azon a helyen, ahol soha nem szerettem volna

– mesélte a Daily Mail Australiának.

A sarokcsiszoló egy darabja a férfi nadrágjába szúródott

Majdnem elvesztette férfiasságát (Fotó: TikTok/wolfofbrisbane)

Hozzátette, a darálón lévő korong egy kicsit öreg volt és az élettartama végéhez közeledett. A videóhoz érkezett kommentek között persze akadtak humoros megjegyzések is: „Ennek a srácnak lottót kéne vennie” – írta az egyik felhasználó.

Nem ez az első alkalom, hogy valakinek egy hajszálon múlott a szerencséje. Tavaly nyáron például Brad Morrisonnak gyűlt meg a baja sarokcsiszolóval. Csak a védőszemüvegnek volt köszönhető, hogy nem történt komolyabb baj. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top