nlc.hu
Aktuális

Megkínozta nevelt fiát

Büntetésből gázolajos rongyot tömött a 12 éves nevelt fia szájába, majd kikötözte egy gerendához

Nyomoz a rendőrség.
bántalmazás,

Gázolajos rongyot tömött a szájába a nevelőapja és vontatókötéllel kikötözte egy gerendához a csuklójánál fogva, büntetésül – ezt mondta a családjának egy 12 éves dombrádi fiú. Ferike, amint kiszabadult, az egyik osztálytársa családjához szaladt segítséget kérni.

„Kopogtak az ajtón, kinyitottuk. Ferike bejött sírva. Elmondta a panaszát, hogy kikötözte. Benzines vagy gázolajos ruhával bekötötte a száját. Nagyon meg volt ijedve. Mutatta a karját, le is fotóztuk, hogy látszott a kötél” – elevenítette fel a történteket az RTL Híradónak a család, akitől a fiú segítséget kért.

A hozzátartozók úgy tudják a fiútól, hogy a nevelőapja azért tehette ezt, mert elvett ezer forintot a felnőttek pénztárcájából, mivel az anyja nem adott neki pénzt ennivalóra az iskolába. Vett pár péksüteményt, de az anyja már úgy várta haza, hogy ezt elmondta a nevelőapának, aki büntetésből bántalmazta.

A fiú azt mondta, lábujjhegyen állva, nagy nehezen több óra eltelte után ki tudta oldozni a gerendához kötözött kezeit. 

Az RTL Híradónak nyilatkozó hozzátartozók szerint nincs okuk kételkedni a fiú állításában. A nevelőapa nem akart nyilatkozni, ám a vér szerinti apa feljelentést tett.

A rendőrség nyomoz, gyanúsítottakat egyelőre nem hallgattak ki.

Kiemelt fotó forrása: RTL / RTL Híradó – videó

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top