nlc.hu
Aktuális

Megbilincselve, egy rendőrautóban halt meg egy férfi Gödön

Rendőri intézkedés után, a rendőrautó hátsó ülésén halt meg egy férfi Gödön

A zavart, őrjöngő férfit megbilincselve ültették be a rendőrautó hátsó ülésére. Percekkel később meghalt.

Kedden késő este egy autóst azért állított meg a rendőrség Gödön, mert látták, hogy korábban már eltiltották a vezetéstől. Igazoltatni akarták, de a férfi megtagadta, hogy kiszálljon a kocsiból és támadólag lépett fel a rendőrökkel szemben.

A zavart férfi ellenállását a rendőrök megtörték, bilincselték és a szolgálati autóba ültették

– idézi a rendőrség közleményét a Telex.

Rendőrautó

Képünk illusztráció (fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Miután hozzáfértek az autójához, odabent kábítószergyanús anyagokat találtak. Eközben a férfi a rendőrautóban őrjöngött, ám egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy elhallgatott. A rendőrök értesítették a mentőket, és miután életjeleket nem mutatott, megkezdték az újraélesztését. A kiérkező mentők végül a szakszerű ellátás ellenére sem tudták megmenteni a férfi életét.

A haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja. Ezzel párhuzamosan a Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indított eljárást. A rendőri intézkedéssel kapcsolatban pedig parancsnoki kivizsgálás indult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top