nlc.hu
Aktuális

Az óbudai Pókember károkozása

Az óbudai Pókember 600 ezres kárt okozott Andreának, senkitől sem tudja behajtani

Megsérült a 8. emeleti lakás ajtaja, biztonsági rácsa és ablaka, de sehol sem találják a károkozó, drogos férfit.

Továbbra is tart Flores Andrea kálváriája, akinek a 8. emeleten lévő konyhaablakában egy bedrogozott férfi lógott órákig még októberben. Senki sem téríti meg ugyanis az óbudai Pókember által okozott jelentős kárt, ami összesen 600 ezer forintra rúg. Mivel Andrea éppen külföldön tartózkodott, amikor az eset történt, a tűzoltók szétvágták a biztonsági rácsát, majd a bejárati ajtaját is betörték, a külső ablakát pedig a levegőben lógó férfi rongálta meg – írja a Blikk.

Az 52 éves férfi – magát kötéllel biztosítva – a tízemeletes társasház tetejéről akart leereszkedni, de a nyolcadikon megrekedt, onnan szedték le a tűzoltók. A Pókember ellen végül csak kábítószer birtoklása miatt indult eljárás.

„Örülnék, ha jelentkezne, és megfizetné a káromat! Eddig bárhova is fordultam, csak falakba ütköztem. Még a ház biztosítója is azt közölte, hogy nem fizet semmit” – panaszolta a lapnak Andrea, aki most a tűzoltóságot akarja megkeresni a kárrendezés miatt.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top