Aktuális

Felújítást tervezel 2024-re? Lesd meg a legújabb burkolattrendeket, mielőtt belevágnál

Burkolatot választani az otthonunkba mindig összetett kérdés, hiszen egy többnyire hosszú távra szóló döntésről van szó. Éppen ezért fontos, hogy időtálló dizájnt keressünk, ugyanakkor a megfelelő minőség és a tisztíthatóság is fontos szempontok, arról nem is beszélve, hogy a helyiségek mérete is befolyásolja, milyen stílus lesz az ideális. Cikkünkben az Újház szakértője bemutatja a legnépszerűbb trendeket.

2024-ben is hódít a természetesség

A naturális elemek, például a fa- vagy kőmintázatok, illetve a növénymotívumok igazán otthonos hatást keltenek, nem is csoda, hogy ennyire népszerűek. Harmonizálnak a fabútorokkal, ablakkeretekkel és nyílászárókkal. A földszínek, mint például a meleg barna, terrakotta és sárga csempék pedig kellemes atmoszférát teremtenek.

Felújítást tervezel 2024-re? Lesd meg a legújabb burkolattrendeket mielőtt belevágnál

Kép: RAGNO_ Inedito

Elbűvölő színek

Az utóbbi években a bézs és a szürke voltak az uralkodó színek, viszont mostanság a gyártók kezdik visszacsempészni az élénkebb árnyalatokat is a palettáikba. Hogy melyek ezek? Egyértelműen a pasztellszínek a legdivatosabbak, amelyek magukkal hozzák a könnyed, vidám életérzést.

Felújítást tervezel 2024-re? Lesd meg a legújabb burkolattrendeket mielőtt belevágnál

Kép: RAGNO_ Wish

Ezt a trendet csak tovább erősíti a 2024-es év színe is, ami nem más, mint a PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, egy gyengéd őszibarack árnyalat.

Felújítást tervezel 2024-re? Lesd meg a legújabb burkolattrendeket mielőtt belevágnál

A nagy méret tágítja a teret

A nagyméretű padló- és falburkoló lapok nemcsak kevesebb fugát igényelnek, de a helyiséget is tágasabbnak és modernebbnek érzékeltetik.

Izgalmas padlólapok izgalmas terekhez!

A 3D hatású csempék, a geometrikus formák és mintázatok különösen jól mutatnak a fürdőszobákban és zuhanyzókban. Ráadásul optikailag növelik a teret és egyedivé varázsolják a helyiségeket.

Hódít a retró és a vintage stílus

A nosztalgikus hatású hatszögletű, vagy csillagmintás csempék ismét divatba jöttek és egyre több otthonban köszönnek vissza. A klasszikus összképet csak erősítik a kézzel készített, egyedi mozaikok vagy a dekoratív kerámiacsempék.

Felújítást tervezel 2024-re? Lesd meg a legújabb burkolattrendeket mielőtt belevágnál

Kép: RAGNO_ Boheme

„Gyakran hangsúlyozzuk, hogy nem elég az interneten tájékozódni, ha építkezésről, felújításról van szó. Mindenkit arra biztatunk, hogy látogasson el hálózatunk üzleteibe, ahol szakértőink építőipari támogatást, tanácsadást és akár egyes kereskedésekben tervezést is biztosítunk vásárlóink számára. Kiemelten fontosnak tartjuk az Újháznál, hogy minden érdeklődő megtalálja a saját elképzelésének megfelelő termékeket az új trendek szerelmeseitől a klasszikus design kedvelőkig” – Solti Gábor, az Újház burkolat üzletágának vezetője

További tippekért térj be a hozzád legközelebb található Újház szaküzletbe, és kérd szakértőink segítségét! Amennyiben ezt december 20-ig megteszed, akár te lehetsz a négy szerencsés egyike, aki visszanyeri a vásárlása értékét 250 000 Ft-ig, és indul a főnyereményért, az 1 500 000 Ft-os visszatérítésért.

Felújítást tervezel 2024-re? Lesd meg a legújabb burkolattrendeket mielőtt belevágnál

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top