nlc.hu
Aktuális

Árvíz miatt mozdulni sem tudtak, parkolási bírságot kaptak

Mozdulni sem tudott autójával az árvíz miatt, megbüntették tilosban parkolásért

A nő panaszlevelet írt, remélte, hogy megúszhatja a büntetést. Nem így lett.
Mozdulni sem tudott autójával az árvíz miatt, megbüntették tilosban parkolásért

A nyugat-sussexi Bognor Regis nevű várost a közelmúlt komoly árvíz sújtotta; az utcákon és a kertekben több centi magasan hömpölygött a víz, házakat, pincéket és műhelyeket öntött el. Víz alá került a Reynolds Furniture üzeme is. De nem csak az: a tulajdonos elmondása szerint a hirtelen jött víz elöntötte az udvart és az előttük lévő utcát is teljes egészében.

A 31 éves Freya Reynolds a LadBible-nek elmondta, mikor elkezdett emelkedni a vízszint a környékükön, a furgonnal megpróbáltak elállni a víz útjából. A bútorcég előtti utcán parkolták le, mint később kiderült, tilosban.

Hogy ez hogy derült ki? Nos, úgy, hogy az árvíz elvonultával a tulajdonos megdöbbenve vette észre, hogy a furgont időközben megbírságolták – méghozzá tilosban parkolásért.

Valóban ott parkoltuk le, ahol normál körülmények között nem lenne szabad, de arra gondoltunk, hogy a rendkívüli körülmények miatt, és meg mert a világon senki nem járt autóval az utcában, ezegyszer belefér

– mondta Freya, majd hozzátette, miután megkapták a parkolási bírságot, levelet írt a parkolótársaságnak, hátha a rendkívüli körülmények miatt elengedik a büntetését.

A társaság hamar válaszolt Freyának, válaszukban azt írták, a hirtelen jött árvíz sem ment fel senkit a szabályok betartása alól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top