nlc.hu
Aktuális

Égő melléképület miatt ébresztették a rendőrök a kardoskúti családot

Rendőrök ébresztették a kardoskúti családot, hat élet volt veszélyben szenteste után

Az arra járó rendőröknek köszönhető, hogy nem lett baj, gyerekek és bennéghettek volna a házban.
Lángok

Csak a véletlennek köszönhető, hogy nem történt tragédia szenteste után a Békés vármegyei Kardoskúton, ahol egy család nem vette észre, hogy ég a melléképület, a lángok pedig a főépület felé terjednek.

Az Orosházi Rendőrkapitányság két körzeti megbízottja, Klement Tamás és Szöllősi Péter december 25-én 0 óra 15 perc körül Tótkomlós felől Kardoskút felé tartottak, amikor felfigyeltek arra, hogy az úttól távolabb tűz van. Egy tanya melléképülete lángolt – írja a Police.hu.

A parazsat a szél a körülbelül 5 méterre lévő főépület felé fújta, ahol hatan voltak, köztük két tizenéves gyerek. A tűzből semmit sem vettek észre, a rendőrök kiabálására ébredtek fel és jöttek ki a házból, ahonnan a férfiak két gázpalackot is kihoztak.

A rendőrök hívására az orosházi hivatásos tűzoltók is rövid időn belül kiértek és megkezdték az oltást. Hála a segítségnek, végül senkinek nem esett baja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top