nlc.hu
Aktuális

Elkapták az encsencsi gyilkosság gyanúsítottját

Rács mögött a kegyetlen encsencsi gyilkosság gyanúsítottja

A 25 éves gyanúsított nemcsak végzett a házban lakó idős nővel, hanem utána még az otthonát is felgyújtotta.
Az encsencsi gyilkosság gyanúsítottja

A Szabolcs vármegyében található Encsencs település lakosságát rettegéssel töltötte el az a kegyetlen elkövető, aki az otthonában végzett a 69 éves Jolánka nénivel. A dolga végeztével rágyújtotta a házát is. A rendőrök december 29-én 1 óra 23 perckor vonultak ki a helyszínre, de ekkor még csak úgy tudták, hogy egy tűzeset miatt van jelenésük.

Miután a katasztrófavédelem munkatársai eloltották a tüzet és alaposabban meg lehetett vizsgálni a helyszínt, holtak találtak rá az ott élő 69 éves nőre, aki a vizsgálat alapján bűncselekmény áldozata lett – írja a police.hu.

A szabolcsi nyomozók nagy erőkkel kezdték meg a nyomozást. Az erőfeszítéseiknek hála néhány óra alatt azonosították és az otthonában fogták el a feltételezett elkövetőt.

A 25 éves encsencsi lakost, M.K.-t a vármegyei rendőr-főkapitányságra szállították, majd a kihallgatása után őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top