nlc.hu
Aktuális

Vonatbaleset a nagymarosi állomáson

Súlyos vonatbaleset történt Nagymarosnál

Egy tehervonat négy kocsija siklott ki és borult fel a nagymarosi állomáson. Szünetel a vonatforgalom Nagymaros és Verőce között.

A helyszíni vizsgálat és a műszaki mentés ideje alatt – bizonytalan ideig – szünetel a forgalom Nagymaros és Verőce között, miután kisiklott és felborult egy tehervonat négy kocsija a nagymarosi állomáson szombaton.

kisiklott vasúti kocsik

A nagymarosi vonatbaleset helyszíne (Fotó: Mávinform)

A Mávinform közleménye szerint pótlóbuszok szállítják az utasokat Vác és Szob között, a Budapest-Vác-Szob vonalon hosszabb eljutási időkre kell számítani.

Fontos hír az utazóknak, hogy Vác-Verőce-Nagymaros-Szob között a Volánbusz elfogadja a vasúti menetjegyeket és bérleteket a menetrend szerinti járatain.

A nemzetközi vonatok eredeti szerelvényei egyelőre Szobról fordulnak vissza Pozsony felé. Szob és Vác között mindkét irányban pótlóbuszok szállítják az utasaikat, Vác és a Nyugati pályaudvar között pedig motorvonat közlekedik a nemzetközi vonatok szerelvényei helyett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top