nlc.hu
Aktuális

Ellopott egy autót, hogy odaérjen a pezsgőbontásra

Félt, hogy nem ér oda az éjféli pezsgőbontásra, ezért lopott egy BMW-t

Egy férfi lekéste az utolsó buszt, éppen ezért félt attól, hogy lemarad az éjféli pezsgőbontásról. Azt látta a legjobbnak, ha az egyik családi ház udvarából ellopja a BMW-t.

Szilveszter este 23:14-kor riasztották a Nógrád megyei rendőröket, mivel egy Karancskesziben lévő családi ház udvaráról elloptak egy BMW-t – szúrta ki a 444.hu a police.hu nyomán. 

A rendőrség közleménye szerint az épület kamerája felvette, ahogyan egy kapucnis férfi hajt el az egyik kocsival. A riasztott rendőrségi egységek pár órával később Litke központjában találták meg az autót, benne az indítókulccsal. A körzeti megbízottak ezután egyenesen a 31 éves férfi házához mentek, aki gyorsan be is ismerte tettét. 

Az ellopott fekete BMW

Ellopott egy BMW-t, mivel lekéste az utolsó buszt (Fotó: police.hu)

A férfi a rendőrkapitányságon bevallotta, hogy a barátainál volt látogatóban Karancskesziben, azonban lekéste az utolsó buszt.

Félő volt, hogy lekési az éjféli pezsgőbontást, így egy hirtelen ötlettől vezérelve átnézte a közelben parkoló autókat.

Az egyik ház udvarán “kincsre” bukkant, ugyanis a tulajdonos nem zárta be az éppen parkoló BMW-jét, ráadásul még a kulcsot is az autóban hagyta, éppen ezért a férfi úgy döntött, hogy ez lesz a megfelelő jármű a hazajutásához. A településről kiérve egyre jobban élvezte, hogy egy márkás autót vezethet, így a hosszabb utat választotta. Végeredményben így is késve, vagyis csak 2024-ben ért a városba, majd ezt követően a központban hagyta az autót. 

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói jármű önkényes elvétele miatt indított eljárást a férfi ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top