nlc.hu
Aktuális
Barry Keoghan egészsége

Húsevő baktérium támadta meg az ismert színészt, Barry Keoghant

A 31 éves sztár kis híján meghalt.

A tavalyi évben A sziget szellemeiben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölt színész, Barry Keoghan egy vele készült friss interjúban vallott arról, hogy nem sokkal a film forgatása előtt kórházba szállították nektorizáló fasciitis miatt, amit sokan húsevő baktérium néven ismernek. Az ír sztár a beszélgetés során megmutatta azt a karján található kígyó alakú heget is, ami a fertőzés maradványa. Az orvosok sokáig semmi biztatóval nem szolgáltak, sőt, azt sem tudták megmondani, hogy Keoghan egyáltalán túléli-e a dolgot. Az is felmerült, hogy amputálni kell a karját. A film rendezője, Martin McDonagh is megszólalt az ügyben, aki megerősítette a színész által elmondottakat, hiszen személyesen is meglátogatta a hírességet a kórházban. 

Barry Keoghan

Barry Keoghan (Fotó: Northfoto)

„Fogalmam sincs, hogy szedett-e még gyógyszereket, de úgy tűnt, hogy nem törődik a dologgal. Csak négy nap volt már a forgatásig, és még be volt dagadva a karja. Ám ezzel nem törődött, azt mondta, hogy ‘Nem, semmi gond, jól leszek, találkozunk kedden’. Bementem hozzá a kórházba azon tűnődve, hogy vajon túléli-e, nem is beszélve arról, hogy vajon a filmet tudja-e vállalni” – idézte fel a történteket a GQ-nak McDonagh. Barry Keoghan mostanában a Saltburn című filmmel került újra a címlapokra, melyről az nlc is írt, kattints ide érte!

Korábban mi is írtunk arról a 33 éves magyar édesapáról, aki életveszélyes állapotba került emiatt a kórokozó miatt. Szervezetét húsevő baktérium támadta meg, és bár küzdöttek az életéért, a napokban meghalt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top