nlc.hu
Aktuális

Egy család sérült meg a kispesti balesetben

Anyja ölében ült a kisgyerek, amikor ütköztek

Összesen négyen sérültek meg a balesetben.
gyerekülés

Egy fél éves kisbaba is kórházba került, miután a család autójának nekirohant egy másik kocsi szombaton Budapesten, a 19. kerületben – számolt be a Tények. A kispesti Nádasdy utca és Kossuth Lajos utca kereszteződésében történt a karambol: egy BMW-ben ülő család, anyuka, apuka és a kisbabájuk szenvedtek balesetet.

A gyerekkel utazó sofőr nem állt meg a STOP-táblánál, nem adott elsőbbséget, ezért történt a baleset. Az ütközés után még egy fát is kidöntött, amely rádőlt a kocsira, valamint a STOP-táblát is.

Több környéken lakó is látta, hogy mi történt: “Egy nagyon nagy csattanásra lettünk figyelmesek”, “Húzott át a kereszteződésen, a STOP-vonalon. (…) Csúnyán összetörték magukat, pici baba is szereplője volt ennek a szomorú esetnek” – mesélték.

A mentők mellett a tűzoltókat is riasztották az esethez. 

A BudaPestkörnyéke.hu információi szerint a kisgyereket nem a babaülésben találták meg, hanem a sofőr lábánál, azaz valószínűleg az anyja ölében utazott. Az elvileg hátul, babaülésben utazó pár hónapos csecsemő valamilyen rejtélyes módon a sofőr, azaz az édesapja lábánál landolt. Az egyik környékbeli házból elsőként az autóhoz rohanó fültanú a bal első ajtó feltépése után onnét emelte ki őt, de szerencsére nem sérült meg, édesanyjával együtt mindenesetre megfigyelésre kórházba szállították – tudta meg a portál.

A másik autóban négyen utaztak, közülük ketten kerültek kórházba.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top