Aktuális

Pénztárcabarát egészség

Kezdjük együtt, egészségesen az új évet! Nálunk, az ALDI-ban ehhez mindent megtalálhattok: alacsony áron, ám magas minőségben! Vonzó kínálatunkkal sportosan spórolhattok!

Most is több mint 130 termékakcióval várunk!

Online akciós újságunknak köszönhetően könnyű a pénztárcabarát vásárlás, hiszen valamennyi remek ajánlatunkat megtalálhatjátok benne. A január 18. és 24. között érvényes katalógusunkban több mint 130 szuper ajánlattal, akcióbajnok termékkel várunk Titeket, amelyek között számos újdonsággal és díjnyertes termékkel is találkozhattok!

Pénztárcabarát egészség

Egészségtudatos január

Mi az ALDI-nál mindenkire figyelünk! Szakértők által is elismert minőségű, megfizethető mentes és egészségtudatos választékunkban mindannyian megtalálhatjátok a számotokra ideális termékeket, hiszen közel 500 árucikkünk közül választhattok. 2023-ban a Minőségi mentes és funkcionális termékek versenyein 9 saját márkás termékünk lett első helyezett.* Január 18. és 20. között rendkívül kedvező áron vásárolhatjátok meg kategóriagyőzteseinket, többek között az AZON MELEGÉBEN Teljes kiőrlésű bucit is. A frissen és helyben sütött kovászos bucit most 33%-os kedvezménnyel kínáljuk! Vitaminpótláshoz pedig érdemes friss, lédús citrusféléink között válogatnotok, hiszen számos gyümölcsöt szintén kedvezményesen szerezhettek be ebben az időszakban, hogy valóban egészségesen induljon az év!

Pénztárcabarát egészség

Nem beszélünk zöldségeket!

Ellenben nagyon jó áron adjuk őket! Most indított új akciónk keretében január 20-án, a Szuper szombaton cukkininapot tartunk, ameddig a készlet tart. Gazdag gyümölcs- és zöldségkínálatunkból a friss cukkini kilóját ezen a napon csupán 599 forintért vásárolhatjátok meg! Télen különösen jólesik a friss zöldség, amit mind a vegáknak, mind a húsevőknek számtalan formában elkészíthettek.

Pénztárcabarát egészségKisgyermekek nagy öröme

Non-food kínálatunkat is érdemes figyelnetek! Január 18-tól a készlet erejéig, többféle gyerekruha, -csizma és TOYLINO gyerekjáték, tanulótábla, foglalkoztató füzet is remek áron kapható, a család legfiatalabbjai számára is!

Tartsatok velünk 2024-ben is!

* A Minőségi mentes és Minőségi funkcionális termékek versenyét a PPH Media Store Insider magazin szervezte, és a díjakat szakértő zsűri bírálata alapján ítélték oda. A versenyre kizárólag olyan termék nevezhetett (nevezési díj ellenében), amely megfelelt a kiírt nevezési feltételeknek, kategóriáknak, alkategóriáknak. A verseny részletei a mentes-funkcionalis.storeinsider.hu oldalon olvashatóak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top