Aktuális

Ahol a pénzed jó fej lesz

Belegondoltál már, hogy milyen utakat jár be a pénzed miközben bankolsz és milyen célokat támogat? Egyre többen bankolnak tudatosan. Próbáld ki te is!

Ahol a pénzed jó fej lesz
Amikor ételt veszel, odafigyelsz, mi kerül a kosaradba. Ezzel egyszerre használsz magadnak és a környezetednek is. Amikor bankot választasz, akkor is érdemes tudatosnak lenned. A MagNet Bank ügyfelei nagyon értik ezt. Ezért választották a közösségi bankolást.

Más, mint a többi bank

Ha lekötjük a pénzünket, a lehető legmagasabb kamatot szeretnénk cserébe, de vajon nincs más, amit a bankunktól elvárhatunk? Az értékalapú bankok, mint a MagNet Bank, felelősséget éreznek azért, hogy pl. mire adnak hitelt:  környezetszennyező projektek helyett a bolygónkat megóvó projekteket hitelezik. Így a betéti kamatokon túl jó érzést is adnak ügyfeleiknek; pénzük révén pozitív hatással lehetnek a világra. Megtakarításaik segítségével Waldorf iskolák működnek, naperőművek, kulturális projektek valósulnak meg.

Ahol a pénzed jó fej lesz

A MagNet Bank dolgozói saját kezűleg is erdősítenek. Eddig már közel 60.000 fát  ültettek el! A bank teljes működését a hazai társadalmi és civil célok támogatása hatja át. Az ügyfelek és a bank tulajdonosai, menedzsmentje ezek érdekében fognak össze, ahogy erről Rudolf Péter is beszél a MagNet Bank új reklámfilmjében, ITT:

 

A pénzed jó célokat támogat

A bank éves profitjának egy részét minden évben maguk az ügyfelek oszthatják szét a számukra fontos civil szervezetek között. Kártyás vásárlásaikkal a MagNetesek szintén jó célokat támogathatnak a bank pénzéből. Így működik egy közösségi bank.

Ahol a pénzed jó fej lesz
És hogy miért jó, ha egy bank független? Mert így valódi társadalmi értéket létrehozó, kiemelten környezettudatos vállalkozásokkal, civil szervezetekkel keresheti a kapcsolatot, és bevonhatja ügyfeleit a döntésekbe. A MagNet Bank lassan 30 éve halad ezen az úton. Neked is fontos, hogy tudatos pénzügyi döntéseiddel tehess valamit egy jobb világért? Ha igen, akkor a MagNet a Te bankod.

www.magnetbank.hu/magnet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top