Aktuális

Csúcstechnológiás kozmetikumok a gyönyörű hajért!

A tudományos eredményekre alapozott ICONIQUE Professional márka kozmetikumai, olyan határteremtő megoldásokat kínálnak, amelyeket kiváló szakemberek alkottak. A kollekcióban egyesítették a legfrissebb tudományos ismereteket, luxust és innovációt, így biztosítva, hogy minden nő professzionális szinten ápolhassa haját mindennapi rutinjában.

Csúcstechnológiás kozmetikumok a gyönyörű hajért!

Most nézzük meg, mi az a három lépés, ami elengedhetetlen a maximálisan dús hatásért.

A kényeztető hajrituálé első lépése a kíméletes tisztítást biztosító, volumennövelő polimereket tartalmazó sampon, a V+ Maximum volume Thickening. Ez az innovatív, hidrolizált keratint tartalmazó összetétel kifejezetten arra tervezett, hogy egységesítse a hajszálak szerkezetét teljes hosszukban. A polimerek pedig nemcsak volument és textúrát adnak a hajnak, hanem az egész frizurát emelik egy új szintre.

Csúcstechnológiás kozmetikumok a gyönyörű hajért!Második lépésben használjuk a kondicionálót, a V+ Maximum volume Thickening Conditioner-t,  amely nemcsak dússá és erőssé teszi a hajat, hanem egyúttal fényt és bársonyos puhaságot kölcsönöz a hajnak. A kifinomult összetevők serkentik a haj egészségét és vitalitását, kiegyensúlyozva annak struktúráját.

Csúcstechnológiás kozmetikumok a gyönyörű hajért!

A harmadik és egyben utolsó lépésünk a hidrolizált keratint tartalmazó pakolás, V+ Maximum volume Thickening mask, mely extra adag vitalitást és mélyreható ápolást biztosít a hajszálaknak. Ez a speciális formula segít helyreállítani és erősíteni a haj szerkezetét, így az egészséges, dús hatású és csillogó hajkorona válik megfigyelhetővé.

Próbáld ki te is ezt az innovatív hajápolási sorozatot, amely magában foglalja a volumennövelő sampont, a kondicionálót és az egyedülálló hidrolizált keratint tartalmazó pakolás által nyújtott lenyűgöző eredményeket. A termékek online megrendelhetőek a Notino honlapjáról vagy személyesen is megvásárolható a Notino üzleteiben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top