nlc.hu
Aktuális

Késelés az égő lámpa miatt

Felkapcsolt lámpa miatt késelt az apa

Azután szúrta hasba a fiát, hogy összevesztek.
késel

Felkapcsolva hagyta a lámpát az egyik szobában, ezért késelt meg egy fiatal férfit a saját apja Cserépfaluban. A szomszédok szerint rendszeresen veszekedtek, aznap éppen azon, hogy a fiú égve hagyta a villanyt. Ráadásul mindketten ittasak voltak, az apa pedig majdnem megölte a gyerekét, hasba szúrta egy 9 centis bicskával, az élettársa próbálta elszorítani a sebet. Mentőt hívtak hozzá, ez volt a szerencséje, a vizsgálatok során ugyanis kiderült, hogy életveszélyesen megsérült, akár meg is halhatott volna.

A Tények úgy tudja, a családban több veszekedés is volt korábban. A helyieket lesújtották a történtek.

Az eset még 2022 tavaszán történt. Az eset óta több tárgyalást is tartottak a törvényszéken. Az apa azt állította, nem szúrta hasba a gyerekét, elmondása szerint a fia dőlt bele a késbe. Az ügyben most újabb tárgyalást tartott a bíróság, ahol tanúkat is meghallgattak. Végül elítélték a késelő apát (2 év, végrehajtásában 5 év próbaidőre ítélték) életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt, a próbaidő alatt pedig elrendelték pártfogó felügyeletét. Sőt a büntetése mellett terápiára is kell majd járnia az alkoholfüggősége miatt.

A megkéselt fiú állítólag megbocsátott az apjának.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top