Aktuális

Legfontosabb szempont a minőség – Pikok Pure termékcsalád

A Lidl kínálata elsősorban saját márkás termékekre épül, amelyek rendkívüli népszerűségre tettek szert az elmúlt évek alatt. Sikerük titka a kiváló ár-érték arányában és a rendkívüli minőségben rejlik.

Legfontosabb szempont a minőség – Pikok Pure termékcsalád
Az áruházláncról köztudott, hogy mindig a vásárlói igények maximális kiszolgálása a célja, így az új fogyasztói igényekre gyorsan és hatékonyan reagál. Az elmúlt években a vásárlói elvárások a termékfejlesztéseket az egészségtudatos és kiegyensúlyozott táplálkozás irányába mozdították el, amelyekre a vállalat szinte elsők között kínált megfelelő alternatívát. A megváltozott vásárlói attitűd arra ösztönözte a Lidlt, hogy saját márkás termékei a tudatos táplálkozásba is beilleszthetőek legyenek.

Pikok Pure – példátlan minőséget képviselő húskészítmények

A Pikok Pure termékcsalád 2019-ben került először a polcokra, az egészségtudatos és kiegyensúlyozott étrend támogatására. Ezek a húskészítmények valódi húsból készülnek, kizárólag természetes összetevőkből állnak, adalékanyagtól és színezéktől mentesek. Magas hústartalmú termékek és nagyon fontos teljes értékű fehérjeforrások.

A termékcsalád 3 kategóriából áll:

1. Sonkafélék (csirke-, pulykamellből, illetve sertéscombból készült termékek)
2. Párizsik és rudacskák (pulyka- és sertéshúsból készült termékek, melyekre jellemző a magas hústartalom)
3. Szalámik és kolbászok (Szeletelve és rúdban is kaphatóak. A termékek hagyományos füstöléssel (nem füst aromával) és hosszú ideig tartó szárításos érlelési eljárással készülnek.)

A teljes Pikok Pure termékcsaládra igaz, hogy rendkívül finomak, kiemelkedően magas hústartalommal bírnak, csak természetes összetevőkből állnak, ízfokozót és tartósítószert pedig egyáltalán nem tartalmaznak.

A termékcsalád fejlesztése során elsődleges szempont továbbra is az, hogy az egészségtudatosságot szem előtt tartva a lehető legmagasabb minőségű termékek kerüljenek a boltokba.

Legfontosabb szempont a minőség – Pikok Pure termékcsalád
Ma már 17 különböző Pikok Pure termék érhető el a Lidl állandó kínálatában, mindemellett pedig a speciális táplálkozási igényekkel élők számára is kínálnak megfelelő terméket, hiszen a kínálatban a cukor-, glutén- és egyéb allergéntől mentes termékek is helyet kaptak.

A Pikok Pure húskészítmények méltán lettek a kiegyensúlyozott és változatos étrend alkotói. Kiemelkedően magas hústartalmuknak köszönhetően (mely a párizsik és rudacskák esetében a 90%-ot is meghaladja) fontos teljes értékű fehérjeforrások is – 14-16 százalékos fehérjetartalommal. Emellett számos létfontosságú vitamin és ásványi anyag forrásai is – többféle B-vitamin, továbbá A- és D-vitamin,  vas,  kalcium, foszfor, nátrium, cink, réz, mangán is megtalálható bennük.

Pikok Pure termékcsalád

Kiemelkedően magas hústartalom

Csak természetes összetevőkből áll

Ízfokozómentes

Tartósítószermentes

A Pikok Pure márka 2023-ban második alkalommal érdemelte ki a nagyközönség által is ismert, magas minőséget szimbolizáló Superbrands védjegyet a szakmai zsűri döntése alapján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top