nlc.hu
Aktuális

Szalagavatóra készülő lányokat fotózott egy férfi a MOM Kultban

Szalagavatóra készülő lányokat fotózott titokban egy férfi a MOM Kultban

Amikor rajtakapták, elfutott, a rendőrség jelenleg is keresi a kukkolót.

Egy olvasó jelezte a Telexnek, hogy szellőzőnyíláson keresztül fotózta öltözés közben egy férfi a Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium diáklányait, miközben a szombati szalagavatóra készültek a MOM Kulturális Központban

Mint írta, amikor észrevették, hogy mi történik, kérdőre vonták az illetőt, aki viszont elfutott. A középkorú férfi vélhetően a hátsó ajtón ment be, és váltóruhát is vitt, vagyis valószínűsíthető, hogy annak ellenére tudott az eseményről, hogy az nem volt meghirdetve, privát volt.

Egy férfi leskelődik

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Getty Images)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerint az ügyben személyes adattal visszaélés vétség gyanúja miatt rendeltek el nyomozást ismeretlen tettes ellen, a Közép- Budai Tankerület pedig a következőket válaszolta a történtekkel kapcsolatban:

„A végzős lányok öltözőjéről valóban egy ismeretlen férfi felvételt igyekezett készíteni, melyet az egyik diáklány jelzett a pedagógusoknak, akik azonnal intézkedtek. Erről azonnal értesítették a biztonsági szolgálatot, s feljelentést tettek a rendőrségen. A történtekről a Tankerület tájékoztatást kapott, az ügyet a rendőrség vizsgálja.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top