nlc.hu
Aktuális

Pély Barna véleménye a Megasztárról

Pély Barna is megszólalt az újrainduló Megasztárról

Elárulta például azt is, hogy lenne-e újra zsűritag.

Pély Barna 2003-ban a United nevű együttesével a csúcson volt. Ekkor kérték fel a Megasztár zsűritagjának is. A Megasztár után 10 évvel, 2016-ban a Sztárban Sztár + 1 kicsiben is zsűrizett. Most, hogy 2024-ben újra képernyőre kerül a népszerű tehetségkutató, felmerült a kérdés, hogy Barna visszatérne-e újra a zsűriszékbe. A story.hu Pély Barnánál érdeklődött ebben az ügyben.

 „A Megasztár húsz évvel ezelőtt egy olyan műsor volt, ami műfajában egyedülállóvá tette a magyar kereskedelmi televíziózás történetében. Együtt drukkoltak családok a kedvenc énekeseiknek, és hétről hétre összegyűltek emiatt a tévéképernyő előtt. Amikor Caramelt először hallottam énekelni a saját dalát a cappella. Nem tudtam, de biztosan éreztem, hogy ő fog nyerni a második szériában. Most már kevésbé lennék egy-két versenyzővel kemény, és sokkal érthetőbben fogalmaznám meg a gondolataim, de ugyanaz lenne a lényege az üzenetemnek, mint akkoriban”nyilatkozta az Artisjus-díjas magyar zenész, majd így folytatta. 

Pély Barna

Pély Barna (Fotó: Rozmanitz Gábor)

 „A Megasztár meghatározó része volt az életemnek, úgyhogy nagy valószínűséggel visszaülnék abba a székbe, ha felkérnének, és talán újra elhangozna számból a mondat, hogy: ez nem jött át!”

Novák Péter is megszólalt a témában

 „Sokakkal a mai napig jóban vagyok, Presser Gáborral például a tavalyi nagykoncertjén is együtt dolgoztam. Barnával is voltak közös projektjeink. A versenyzők pályájának alakulását is követem. Nagyon büszke vagyok  például Puskás Petire, aki a műsor alatt titkos kedvencem volt, mert a fiatal kori önmagamra emlékeztetett. De Bochkor Bíborka is megállta a helyét, hiszem zenekarával a Magashegyi Undergrounddal kifejezetten sikeres” – mondta az oldalnak Novák Péter. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top