nlc.hu
Aktuális

Iskola előtt verte össze egy szülő a diáklányt

Videóhívásban nézte végig az apa, ahogy ájulásig veri a 14 éves lányát egy nő az iskola előtt Ócsán

Súlyos testi sértés kísérlete miatt indult eljárás.
ócsai verekedés

Egy őrjöngő nő fejbe rúgta és a hajánál fogva cibálta lánya iskolatársát, aki már a földön feküdt. A 14 éves lány tudhatta, hogy baj lesz, mert ahogy kiért az iskolából, meglátta a diáktársa anyját, aki rá várt. Ijedtében felhívta az apját. “Hallottam a telefonban, hogy elkezdik verni a lányomat. Én azonnal értesítettem az osztályfőnökét, telefonáltam neki az iskolába, hogy rohanjon ki, mert megverik a lányomat. Ők azonnal kirohantak”mesélte az RTL Híradónak a megvert lány apa, aki videóhívásban, élőben nézte végig az apa, ahogy eszméletlenre verik a 14 éves lányát az ócsai iskola előtt, de semmit sem tehetett a vonal végén.

Lányát már kiengedték a kórházból, agyrázkódást szenvedett, és hamarosan pszichológus segít neki feldolgozni a történteket.

Az apa szerint a két lány pár nappal ezelőtt összeveszett, az iskola után az utcán össze is verekedtek. Úgy tudja, azért, mert a gyereke szólt az egyik tanárnak, amikor megtudta, hogy elektromos cigaretta van a másik lánynál. Az ő anyja támadt rá és verte meg most a diáklányt.

A rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz.

Kiemelt fotó forrása: RTL / RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top